Daniel er en engasjerende og proff foredragsholder med faglig tyngde som har sterk tilstedeværelse, stort engasjement og mye energi.

Med sin bakgrunn som "problembarn" fra skolen og som ledende innen sitt felt idag holder han inspirerende foredrag om motivasjon, prestasjonskultur og hvordan nå hårreisende mål.

Tematikken Daniel tar opp i sine foredrag er noe alle kan kjenne seg igjen i og innholdet kan skreddersys i dialog med oppdragsgiver.

Dersom det er noe du savner i listen – eller om du bare lurer på noe – ta kontakt!

 
iXiUfVAw_edited.png

MOTIVASJON & VEIVALG

Foredraget Motivasjon & Veivalg omhandler Daniels egen oppvekst og frem til den dag idag.
Kunder som har bestilt foredraget er alt fra landets største bedrifter til barneskoler og ideelle organisasjoner. 

Helt fra Daniel begynte på skolen ble han sett på som et problembarn fordi han hadde et høyt energinivå og dårlig konsentrasjon. Han fikk diagnosen ADHD og som lærernes verste mareritt ble han sendt på alternativ skole for barn som ikke passet i en vanlig skolehverdag.

Imot alle odds startet Daniel på Videregående skole og gikk til slutt ut som beste elev. Nå lever han av breaking & teater og satser for fullt mot OL 2024 i Paris.

Daniel traff bunnen men klarte å snu veien for å til slutt nå toppen, å leve av barndomsdrømmen sin dans.
Historien blir formidlet på en ærlig og direkte måte hvor han bruker metoder som inkluderer publikum og trekker i tråder alle vil kunne relatere seg til.
Med en god dose alvor og et hint av humor skapes det engasjement og handlekraft blant deltakerne.

 

PRESSE

Test_opplv_social-image_Face-20-2.png

DET VAR SOM Å ÅPNE DØREN TIL NARNIA!

01.12.2020

Siden jeg alltid hadde hørt at jeg var et problembarn, tenkte jeg selv at jeg var det. Det at læreren respekterte meg som person og ikke anså meg som et problem, gjorde at jeg klarte å respektere meg selv.

 

REFERANSER

STIG RYLAND, NÆRINGSPOLITISK RÅDGIVER - BERGEN NÆRINGSRÅD

Daniel er et fyrverkeri på scenen! Han er en usedvanlig dyktig danser, og historien hans er i tillegg veldig sterk. Et møte med Daniel gjør noe med deg!

GRETHE HENDEN, PRODUSENT - RIKSTEATRET

Det er en glede å oppleve han som formidler. Ærlig og direkte. Daniel definerte selv vendepunktet i sitt liv og er i dag en av verdens beste breakere. Han har nådd langt, men legger likevel mest vekt på å fortelle om hvordan han motiverte seg til langsiktig endring gjennom helt egne valg.

ANNE BERIT BREKKE, KONSULENT I HR BEMANNING - BERGEN KOMMUNE

Det å få oppleve å høre på Daniel Grindeland fortelle om sitt fascinerende liv, er en sann opplevelse. Min umiddelbare tanke var at dette skulle ALLE ungdommer, foreldre og alle som arbeider med barn og unge fått oppleve. Når Daniel forteller er det lett å bli imponert, fascinert, glad og rørt.

JEANNE TJOMSLAND, DIREKTØR HR OG KOMMUNIKASJON - FJORDKRAFT

En fantastisk flott og inspirerende opptreden og foredrag som det ble snakket om i etterkant.

 
 

+47 416 79 006

Valhallveien, Oslo

  • Instagram
  • YouTube